Одна з наймасштабніших бандитських угрупувань в Бразилії організували такий собі "майстер-клас" з "правильного" підривання банкоматів без пошкодження купюр.

Про це інформує Estado de Sao Paolo з посиланням на прокурора Фабіану Гонсалвеса.

Гонсалвес, в ході розслідування повідомив, що члени банди, яку називають Перше командування столиці "гастролюють" по країні та розповідають місцевим злочинцям, як правильно закладати вибухівку. Одними з останніх "слухачів майстер-класу" були бандити з так званого Червоного командування.

"Між ними добре налагоджений обмін досвідом. Не так просто підірвати банкомат, але злочинці з Сан-Паулу давно цього навчилися. Вони приїжджали в Ріо і показували тут, як організувати підрив таким чином, щоб не втратити гроші ", - цитує видання слова прокурора.

Серія подібних випадків грабежу банкоматів прокотилась столицею Бразилії в районі Іпанема, який більше всього відвідують туристи і в банкоматах завжди повно коштів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві правоохоронці зловили "втікаючий обмінник".