Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер заявив про бажання повернутися у політику через Brexit.

В інтерв'ю The Daily Mirror Блер розповів, що не хоче опинитись у ситуації, коли його країна переживає історичний момент, а він нічого не робитиме.

"Brexit став для мене мотивацією бути залученим в політику. Потрібно забруднити руки, і я це зроблю", - сказав колишній голова британського уряду.

Блер також висловився щодо проблем сучасного світу, серед яких зазначив напруження між різними культурами, міграцію та економічні стреси.

"Я збираюся взяти активну участь в спробах сформувати політичні дебати, а це значить вийти в країну і знову включитися", - додав політик.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Тоні Блер був прем'єр-міністром Великої Британії з 1997 по 2007 роки. Сьогодні він є активним противником виходу Сполученого Королівства зі складу Євросоюзу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чинний прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що не підпише угоду з ЄС щодо Brexit, яка нашкодить її країні.