Британський прем'єр-міністр Тереза ​​Мей готова наполягати на своєму під час переговорів з Європейським Союзом щодо Brexit.

"Я живу не в іншій галактиці", - сказала Мей журналістам ВВС, коли вони натякнули, що вимоги Лондона ЄС швидше за все не виконає. Однак Мей заявила, що готова йти до кінця і не підпише угоду, яка може нашкодити Великій Британії.

Вона зазначила, що наполягатиме спочатку на торговельній угоді, а потім на фінансових зобов'язання Лондона.

Варто відзначити, що раніше голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер сказав, що буде вимагати виконання фінансових зобов'язань Лондона і тільки потім укладання торговельної угоди. Такої ж думки і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що країнам-членам Європейського Союзу заборонили вести сепаратні переговори з Великою Британією щодо Brexit.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще