Державний департамент США офіційно оголосив про призначення нового прес-секретаря.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Прес-аташе стала 47-річна ведуча ранкової програми телеканалу Fox News Хізер Нойерт. На цю посаду її особисто висунув президент США Дональд Трамп, неодноразово наголошуючи свою симпатію до жінки.

Вона висвітлювала чотири президентські кампанії, інавгурації і самі гучні теракти, які відбулися в Сан-Бернардіно, Бостоні та Орландо.

У Держдепі відзначили, що Нойерт працювала в якості кореспондента понад 15 років. Трагедія 11 вересня, війна в Іраку і геноцид в Судані також були на рахунку її кар'єри. У відомстві підкреслили, що її досвід у ЗМІ - неоціненний.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Раніше вона працювала в ABC News і у сфері охорони здоров'я.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп призначив свою фаворитку на дану посаду на початку квітня. За словами Нойерт, жінки вже були прес-секретарями у Держдепі.