Тоня Бейнс, дочка вбитого в прямому ефірі Facebook американця розповіла, що її тато - один з найбезневинніших і миролюбних людей, яких вона знала, він завжди вчив прощати і не тримати в серці образи і зла.

Як повідомляє ABC News, жінка підкреслила, що та холоднокровність, з якою злочинець перетворив страшне вбивство на публічну виставу, назавжди залишиться в її пам'яті: тоді вона вперше побачила страх в очах свого найсильнішого і безстрашного батька.

"Наше серце просто вирвали з грудей. Для когось вбити мого батька - це нормально", - розповіла Тоня і додала, що убитий не скоював ніяких злочинів, будучи людиною вкрай доброзичливою.

Нагадаємо, вчора на своїй сторінці в Facebook Стів Стівенс опублікував відеоролик, на якому в реальному часі показав вбивство 74-річного Роберта Годвіна.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, адміністрація Facebook прокоментувала ситуацію зазначивши, що Стівенс записав ролик заздалегідь, ні про який прямий ефір мова не йде.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще