Адміністрація соціальної мережі Facebook відреагувала на вбивство у Клівленді, штат Огайо, яке наживо транслювалось на сторінці вбивці Стіва Стівенса.

За інформацією BBC, у Facebook повідомили, що в день вбивства власник сторінки користувався сервісом Facebook Live, але не під час вбивства. Відео зі злочином він записав попередньо.

Зазначимо, що 37-річного Стівенса підозрюють у вбивстві 74-річного Роберта Годвіна. Правоохоронці повідомили, що він, нібито, не лише транслював злочин, але й взяв відповідальність за інші вбивства. Однак про можливих жертв Стівенса поки інформація не надходила.

Поліція Огайо розпочала розшук Стівенса. Мешканцям штату повідомили, що він озброєний та вкрай небезпечний.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Facebook запустив функцію, яка допоможе роботодавцям та робітникам легше знаходити один одного.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще