Перевіряти пасажирів, громадян третіх країн, які прилітають з Білорусі та летять у зворотному напрямку, вирішила Росія.

Про запровадження РФ прикордонного контролю повідомляє ВВС Україна з посиланням на заяву держсекретаря Союзної держави Григорія Рапоти.

Він уточнив, що нові правила прикордонного контролю не стосуватимуться громадян Росії та Білорусі, а мова йде тільки про іноземців.

Серед нововведень також те, що з 15 травня всі авіарейси між Росією та Білоруссю переведуть у міжнародні сектори російських аеропортів.

Раніше РФ вже встановила у дотичних з Білоруссю областях прикордонну зону для контролю за громадянами третіх країн, що неабияк розізлило президента Олександра Лукашенка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Білорусь не визнала паспорти самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" і попередила, що не пустить у країну власників таких документів.