Вчора, 9 травня, американський президент Дональд Трамп звільнив Джеймса Комі з посади керівника ФБР. Почувши про це вперше, Комі розсміявся, оцінивши почуття гумору господаря Білого дому.

Як повідомляє The New York Times, чиновник виступав в Лос-Анджелесі перед колегами, як раптом на телеекранах з'явилося повідомлення про те, що Джеймс Комі більше не є главою ФБР. Чоловік розсміявся, будучи впевненим, що це чергова витівка пранкерів.

Про те, що Дональд Трамп не пожартував, Комі дізнався пізніше, коли офіційний лист президента доставили у штаб-квартиру ФБР.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, чому Трамп вирішив позбутися від хорошого фахівця. За інформацією ЗМІ, до такого рішення президента підштовхнув Генпрокурор США Джеф Сешнс.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще