Президент США Дональд Трамп звільнив главу Федерального бюро розслідування Джеймса Комі.

Відповідна інформація оприлюднена в прес-службі Білого дому.

"Сьогодні президент Дональд Трамп поінформував директора ФБР Джеймса Комі, що його повноваження припинені, і він відсторонений від посади", – заявив прес-секретар Шон Спайсер.

Цю інформацію він підтвердив журналістам CBS News. Повідомляється, що подібне рішення Трамп прийняв на вимогу Генерального прокурора Джеффа Сешнса.

Відзначимо, у 2013 році колишній президент США Барак Обама призначив Комі на вищевказану посаду строком на 10 років. Він розслідував справу про передбачувані зв'язки Трампа з Росією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", опонентка Трампа у виборчій гонці від Демократичної партії Хілларі Клінтон звинуватила Комі у своїй поразці. Він оприлюднив компромат за 10 днів до виборів.