Рятувальники почали масово евакуювати жителів міста Ріго (провінція Квебек у Канаді) через сильну повінь на річці Оттава.

Про це повідомляє CBC з посиланням на місцеві влади.

Ситуація в цьому районі, за словами міністра громадської безпеки Мартіна Койото, є найгіршою з 1998 року. На даний момент, пожежники і поліцейські патрулюють підтоплені райони міста. Міністр закликав всіх мешканців, що проживають в зоні евакуації, покинути свої будинки і слухати вказівки влади.

Зазначимо, що в цьому місті живуть 7,5 тисяч осіб. Людей вивозять автобусами в безпечні райони. Мешканці 140 будинків з 340 з небезпечної зони відмовилися їхати.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у цьому році жителів Квебека вразив випадок, що стався в мечеті. Там 30 січня розстріляли прихожан. В результаті загинули шестеро людей, ще вісім отримали поранення.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще