На вулицях колумбійського Мокоа, який постраждав від масштабного селевого потоку, досі продовжуються рятувальні операції. Кількість жертв трагедії постійно збільшується.

Про це повідомило національне агентство управління з ризиків катастроф, - передає "Кореспондент".

За останніми даними загинуло 320 людей, з них 118 – діти та 332 осіб звернулися по допомогу до медиків з різними травми.

Серед усіх жертв, упізнали та видали родичам для захоронення 269 тіл.

Наразі триває рятувальна операція, вулиці розчищають від завалів та бруду. За словами президента Колумбії Хуана Мануеля Сантоса, про перенесення міста в інше місце влада не думає, а намагатиметься за кілька років повністю відновити його.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, після сильних дощів три річки в Колумбії вийшли з берегів та викликали селевий потік, який накрив місто Мокоа.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", рятувальна операція та пошук зниклих безвісти у Колумбії триває. Більшість задіяних правоохоронців переконані, що кількість загиблих може збільшуватися і надалі.