Кількість жертв селевого потоку, що накрив колумбійське місто Мокоа в районі південно-західного кордону країни, значно зросла і вже перевищила 100 людей.

За інформацією CNN, за останніми даними, мова йде про 112 загиблих та понад 180 поранених. Ще близько двох сотень осіб вважаються зниклими безвісти.

Як повідомив голова служби з боротьби з природними лихами Карлос Іван Маркеза, наразі ситуація критична, а серед загиблих дуже багато дітей і дорослих, особи яких зараз встановлюються.

Нагадаємо, внаслідок кількагодинних злив стався розлив двох великих річок, що призвело до сходження селевого потоку на місто з населенням понад сто тисяч людей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Рятувальна операція та пошук зниклих безвісти триває. Більшість задіяних правоохоронців переконані, що кількість загиблих може збільшуватися і надалі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на дитячому карнавалі під Парижем пролунав потужний вибух.