У четвер, 27 квітня, міністр оборони країни Делфін Лорензана прокоментував ситуацію з вільним швартуванням російських кораблів біля берегів Філіппін під час конференції у Росії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Конференція у Москві важлива з точки зору міжнародної безпеки. Я стежив за обговоренням питання, особливо такої теми, як тероризм", - сказав мінстр.

Також він додав, що російським коробалям уряд Філіппін дозволив швартування біля філіппінських берегів за умови попереднього попередження.

"Що стосується розміщення війської бази РФ на території Філіппін, то відповідь однозначна. Ми не розлядаємо це питання, адже розміщення військової бази іншої держави суперечить Конституції нашої країни", - заявив Лорензана.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У січні 2017 у порт Маніли прибули два російських кораблі "Адмірал Трибуц" та та танкер "Борис Бутома" для відвідування представників збройних сил Філіппін дружнім візитом.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російський корабель "Лиман" тоне у Чорному морі.