Міноборони Російської Федерації оприлюднило фотографії своєї авіабази в Сирії "Хмеймім". Саме там базуються літаки авіагрупи ВКС РФ, які завдають ударів по об'єктах військової інфраструктури "Ісламкої держави", пише 112.ua.

На фотографіях видно новітні бомбардувальники Су-34, а також модернізовані Су-24М і штурмовики Су-25, пише російський військовий експерт, редактор журналу Національна оборона Ігор Коротченко.

"Поряд зі звичайними фугасними і бетонобійними бомбами, російська авіація також активно використовує коректовувані авіабомби КАБ-500 з лазерним і супутниковим наведенням, а також керовані ракети класу "повітря - земля", - написав експерт у своїй Live Journal.

Віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін в Twitter прокоментував фотографію російського пілота на військовій базі в Сирії, назвавши його "ввічливим".

Раніше в Міноборони Росії повідомили, що російська авіація з авіабази "Хмеймім" протягом доби завдала 10 ударів по об'єктах бойовиків угрупування "Ісламська держава" в Сирії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Путін в Сирії підтримує "м'ясника" Асада - Кемерон

Нагадаємо, 30 вересня ВПС Росії завдали першого авіаудару по Сирії. У результаті бомбардування загинули щонайменше 30 осіб, у тому числі 12 дітей. Місцеві ЗМІ заявили, що ніяких бойовиків ІД в точці удару не було, а фронтова авіація РФ бомбить місця зосередження противників режиму Асада.

Уряду Туреччини, Франції, Німеччини, Катару, Саудівської Аравії, Великої Британії і США підписали спільну декларацію, що закликає РФ припинити військово-повітряну операцію в Сирії.