Колишній радник президента США з питань безпеки Майкл Флінн склав нову декларацію про доходи, в якій вказав отримані від російських компаній кошти.

За інформацією The Washington Post, Флінн зазначив, що виступав на організованих російськими компаніями заходах. У декларації значаться прокремлівський телеканал RT, американська дочірня компанія "Лабораторії Касперського" і американська компанія, пов'язана з вантажним авіаперевізником "Волга-Дніпро".

У першій декларації Флінн не вказав отримані від Росії кошти, зазначивши, що він отримував гонорари через бюро ораторів.

Флінн залишив посаду радника Трампа 13 лютого через зв'язки з послом Росії Сергієм Кисляком напередодні президентських виборів у листопаді 2016 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Флінн погодився свідчити у цій справі, але в обмін на імунітет від переслідування.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще