Паризька поліція провела термінову евакуацію людей з площі біля Лувру, де кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон планував святкувати перемогу.

За інформацією AP, правоохоронці не повідомляють, з чим пов'язана небезпека, але відомо, що евакуація носить запобіжний характер. Людей зі штабу Макрона також попросили залишити прес-залу.

Еммануель Макрон вважається фаворитом другого туру виборів. Йому протистоїть кандидатка від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен.

У разі перемоги, Макрон планував зібрати біля Лувру своїх прихильників та святкувати з ними усю ніч. Чи відбудеться цей захід, невідомо.

Нагадаємо, нещодавно екстреміст скоїв напад на французьких солдатів біля Лувру, після чого місце взяли під посилену охорону.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", чверть французів відмовилась йти на вибори. Ресторани заманюють їх їжею та алкоголем.