Федеральна служба безпеки Росії затримала старшого брата Аброра Азімова, якого підозрюють в організації теракту в пітерському метро.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Брата підозрюваного, 29-річного Акрама Азімова, затримали в селищі Московське (Нова Москва).

Його підозрюють в пособництві терористам.

Російські правоохоронці стверджують, що він допомагав терористам переправляти гроші, які використовувалися під час підготовки теракту, а також організував канал зв'язку з емісарами міжнародних терористичних організацій.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами представника Слідчого комітету Російської Федерації Світлани Петренко, під час затримання у старшого Азімова знайшли бойову гранату РГД-5.

Як уточнила вона, його доставили в СК. Зараз з ним працюють слідчі, з'ясовується його роль у вчиненні злочину, а також іншу інформація, важливу для розслідування.

"Найближчим часом слідство звернеться до суду з проханням про його арешт", - додала Петренко.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, один з призначених російськими правоохоронцями організаторів теракту в метро Петербурга Аброр Азімов не визнає своєї провини.