Один з передбачуваних організаторів теракту в метро Петербурга Аброр Азімов не визнає своєї провини.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Він підкреслив, що не заперечує проти арешту, але запевняє, що не говорив про причетність до вибуху.

"Моя участь є, але не пряма", — уточнив Азімов.

Як розповів затриманий, він виконував команду, проте не знав, що бере участь саме в теракті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Про те, що сказали зробити Азімову, поки не відомо.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, адвокат підозрюваного Аброра Азімова повідомив, що його підзахисний визнав свою провину в причетності до теракту.

Азімов пробуде під вартою до 3 червня за рішенням суду. Така міра необхідна для того, щоб він не міг втекти, знищити докази і домовитися з поки ще не встановленими співучасниками.

За даними ФСБ, саме Азімов відповідав за підготовку терориста-смертника Акбаржона Джалілова.

Слідство стверджує, що вина Азімова повністю доведена, в тому числі і його власними свідченнями.

Нагадаємо, через вибух саморобної бомби у вагоні метро на станції "Сінна площа" загинули 15 людей, у тому числі терорист. Понад п'ятдесят пасажирів отримали травми.

Російські правоохоронці провели арешти членів конспіративних осередків, причетних до організації вибуху. Серед затриманих підозрюваних кілька вихідців із Середньої Азії — шість у Петербурзі, двоє в Московській області.