Першотравень закінчився для скандального російського парламентаря Віталія Мілонова сутичкою з представниками ЛГБТ-спільноти та опозиціонерів, яких депутат намагався зупинити колону демонстрантів, що рухалась до центру культурної столиці РФ, проте отримав кулаком в обличчя.

Про це повідомили очевидці у Twitter та поділились знімком, на якому видно, як один із учасників першотравневої акції заїхав депутату Держдуми по зубах.

Фото: Twitter.

"Сьогодні в Пітері геї "вмазали" Мілонову. Добре травень розпочався! Добре, але мало", - прокоментував новину автор посту.

За інформацією російських ЗМІ, Мілонов намагався зупинити колону, що рухалась до центру Санкт-Петербурга на Анічковому мосту. Депутат увійшов в центр колони та намагався донести свої погляди на одностатеве кохання. Проте йому це не вдалося, геї за допомогою кулаків показали йому свої погляди та помстилися за всі образи. Мілонов як ярий противник людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією неоднократно ганьбив представників ЛГБТ-спільнот.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після сутички втрутилися поліцейські та розігнали демонстрантів на півшляху до площі. Кілька учасників затримали.

Крім членів ЛГБТ-спільноти, в складі колони були справороси, яблучники, представники "Партії зростання", громадські працівники і градозахисники.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", скандальний депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов мріє накласти заборону на соціальні мережі для "розпущеної" російської молоді.