У МЗС жорстко відреагували на продовження арешту Сущенка

Продовження незаконного арешту українського журналіста Романа Сущенка обурило МЗС України: "Висловлюємо рішучий протест у зв’язку з рішенням Лефортовського районного суду м. Москва продовжити на два місяці термін утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка, незаконно затриманого в Росії за сфальсифікованими обвинуваченнями".

Трамп розширив повноваження Пентагону у Сирії

Президент США Дональд Трамп "дав добро" на розширення повноважень американського Міністерства оборони в Сирії і Іраку. Про це заявив співробітник прес-служби Пентагону Крістофер Шервуд: "Наша стратегія продовжує ґрунтуватися на роботі з місцевими силами і проведенні всіх операцій в Іраку зі схвалення іракського уряду".

NASA анонсувало грандіозне відкриття

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Помічник директора NASA Томас Зурбучен повідомив, що наразі життя за межами Землі не знайшли, проте дослідження необхідно продовжувати. Під час виступу в профільному комітеті нижньої палати Конгресу США він заявив, що пошук позаземного життя наближає людство до найбільшого відкриття в історії.

Українцям пообіцяли потяги до Європи

"В продовження розширення сполучення з Європою міністерство вважає за необхідне призначення нових залізничних маршрутів у країни Європи - Польщу, Словаччину, Угорщину, Німеччину, Румунію", – заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Шнуров оригінально підтримав ЗСЖ

Фронтмен культового російського гурту "Ленінград" Сергій Шнуров переконаний, що здоровий спосіб життя – міф: "Будь-яке життя – воно нездорове. Я можу робити вигляд, що я здоровий, але це всього лише образ".