Сьогодні, 23 квітня, у міжнародному аерпорті Пхеньяна затримали громадянина США, який мешкав у Північній Кореї майже місяць.

За інформацією Yonhap, чоловік із прізвищем Кім був професором в Яньбяньскому університеті науки і технології Яньцзи. Він є американцем корейського походження. У КНДР затриманий займався програмами з надання допомоги країні.

Причини його затримання не розголошуються, так само як і можливі покарання проти нього. Відомо, що заарештованому більше 50 років.

Зазначимо, що професор став вже третім громадянином Сполучених Штатів, якого затримали у Північній Кореї останнім часом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Чен Ин пригрозив Австралії ядерним ударом, якщо вона наслідуватиме політичний курс США щодо КНДР.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще