Вчора ввечері, 5 травня, на порталі для анонімної публікації Pastebin оприлюднили листи із документами передвиборчого штабу кандидата у президенти Франції Еммануеля Макрона.

За інформацією Reuters, джерело публікації залишається навідомим, як і самі хакери. Відомо, що вони розмістили десятки тисяч листів, які важать дев'ять гігабайтів. Достовірність інформації не підтверджена, але у ЗМІ писали, що серед листів є фейки.

Зазначимо, що сьогодні, 6 травня, у Франції розпочався день тиші перед другим туром виборів. Кандидатам заборонено виступати з будь-якими заявами.

Листування Макрона злили за кілька годин до початку "тиші". Це означає, що колишній міністр фінансів Франції ніяк не може відреагувати на ситуацію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", французька влада порадила ЗМІ не публікувати злиті листи Макрона.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще