У загальному доступі з'явилися перші звіти фондів, згадані у розслідуванні російського опозиціонера Олексія Навального. До цих ресурсів, як припускав організатор антикорупційних мітингів, був безпосередньо причетний прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно оприлюднених даних, витрати організацій склали близько 3,7 мільярда рублів. Гірська дача в Псехако, яка записана на Медведєва, також внесена у звітність. Опубліковані також витрати Фонду підтримки зимових олімпійських ігор, та показники фонду "Дар".

Власником підприємств у Курській області виявився фонд "Соцгоспроект". Підтвердилася версія Навального і про виноградники – вони розташовані у Анапі, а також про дачу на Рубльовському шосе.

Слід відзначити, що призначення цих коштів не вказано. Свого часу російський опозиціонер заявляв, що некомерційні об'єднання, які побічно пов'язані із Медведєвим – одні із багатших.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Втім, сам фігурант гучного скандалу від звинувачень відхрестився, назвавши всі докази "нісенітницею та папірцями".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що з'явилися нові докази махінацій російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.