У порту італійського міста Ріміні зробили жахливу знахідку - чемодан із тілом людини.

Труп жінки дістали ще 27 березня, проте тільки 3 квітня судмедекспертам вдалося ідентифікувати загиблу. Виявилося, померла була громадянкою Росії, пише Huffington Post.

Чемодан виловили місцеві рибалки. Він гойдався на хвилях неподалік від порту. Італійці затягнули його до човна і відкрили.

Яким же було їхнє здивування, коли всередині вони побачили зовсім не багаж, а загорнуте у пластиковий пакет і сильно розкладене тіло жінки.

"Вона виглядала так, ніби через концтабори пройшла", - прокоментували сильну худобу загиблої слідчі.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Правоохоронцям вдалося встановити, що росіянка мала дозвіл на проживання в Італії. За час на чужині вона не раз лікувалася від анорексії.

За версією правоохоронців, жінка могла померти від надмірної худорби, а потім хтось просто спробував позбутися її тіла, викинувши його в Адріатичне море.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", войовнича росіянка зламала ніс лікарю швидкої.