29 березня мешканка Комсомольска-на-Амурі вирішила нанести візит на станцію швидкої допомоги і висловити все, що вона думає про лікарів. Найглибша з думок обернулася для лікаря зламаним носом.

Про це повідомляє прес-служба Хабарівського Слідкому. "Вона підійшла до одного з лікарів - 55-річної жінки і завдала їй удар кулаком по обличчю, заподіявши травму у вигляді закритого перелому кісток носа, яка кваліфікується як легка шкода здоров'ю", - йдеться в офіційному повідомленні.

Співробітники ЛШД подзвонили в поліцію, проти хуліганки відкрили кримінальне провадження. Повідомляється, що жінка є пацієнткою психлікарні і навіть після того, як її відправили на амбулаторне лікування, вела себе досить неадекватно. Зокрема, це виражалося в параної по відношенню до свого здоров'я: жінка могла викликати лікарів по декілька разів на дню, скаржачись на вигадані хвороби.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як мешканка Омська стала зіркою мережі після того, як не пропустила карету швидкої допомоги через "поважну причину": вона не вміє здавати назад.