У соціальних мережах почали активно перевіряти інформацію про мешканку Омська, яка не пропустила карету "швидкої допомоги".

Дівчина обгрунтувала свій вчинок просто і дохідливо: що вона може вдіяти, якщо не вміє здавати назад?

"Фельдшери змушені були йти пішки. При цьому дана особа ще доводила свою правоту, мовляв, ви ж мене бачили, могли б і почекати поки я проїду, дайте мені виїхати", - йдеться в одній з публікацій за 27 березня.

Як повідомляє офіційний сайт регіонального слідчого управління Следкома, вчинок дівчини вивчать і дадуть йому правову оцінку.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Омську відбулася смертельна аварія: кабіна баштового крана впала на позашляховик, у салоні якого знаходилися батько і трирічний син. Жодному з них вижити не вдалося.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще