Донька президента США Іванка Трамп займається виробництвом власної лінії одягу у Китаї через компанію G-III Apparel Group. Нещодавній аудит на фабриці показав, що тамтешніх працівників тримають у рабських умовах.

За інформацією The Washington Post, китайці, які створюють одяг для колекції Іванки Трамп заробляють по 62 долари за 60 робочих годин на тиждень. Таким чином, вони працюють по 12 годин на добу, за що їм платять по 1 долару на годину.

Крім того, працівники фабрик Трамп додатково працюють по 82 години на місяць, коли китайське законодавство дозволяє перепрацьовувати лише 32 години. Вони мають право лише на п'ятиденну відпустку щороку, і лише один з них був застрахований від нещасних випадків на виробництві.

Зазначається, що обсяги продажів лінійки одягу Іванки Трамп ростуть, попри відмову співпрацювати великих ритейлерів, на кшталт Nordstrom.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іванка Трамп присвятила жінкам навчальну книгу, де розповідає, як досягти успіху в бізнесі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще