Поки Захід регулярно посилює економічні санкції та продовжує термін їх дії, у Кремлі не вбачають у цьому жодної проблеми. Зокрема, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія не тільки не постраждає від обмежень, а навпаки – вони нібито підуть на користь.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

На його думку, Америка зі свого боку зовсім не налаштована на рішучі кроки по відміні санкцій, проте продовольче ембарго можна використати у власних інтересах.

Медведєв вже традиційно підтримав базову стратегію, якої на конференціях дотримується Володимир Путін: розповів про "небачені темпи росту економіки" і похвалився підтримкою міжнародних партнерів, але які саме країни має на увазі – так і не уточнив.

"Не будемо їх розчаровувати. Нам від цього тільки краще", - заявив російський прем'єр.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Америка запровадила ряд санкцій проти кількох російських компаній за порушення законодавства.