Сьогодні, 29 березня, в ізраїльському місті Тверія заарештували місцевого мешканця, який спокійно розгулював вулицями з відрізаною головою колишньої дружини в руках.

Як повідомляє інформаційне видання The Jerusalem Post, поліція підозрює чоловіка у вбивстві і підпалі.

Згідно з основною версією правоохоронців, чоловік убив жінку, відрізав голову і вийшов "на прогулянку", а після викинув її у найближчу урну. Після цього він вирішив повернутися в квартиру, де скоїв кривавий злочин, і підпалив квартиру.

Також наголошується, що злочинець - ортодоксальний єврей, у якого за останні декілька років не раз помічали психічні відхилення.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як 19-річний хлопець убив дев'ятирічного хлопчика і виловив це в мережу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще