Україна отримає чергову партію нелетальної зброї від Канади.

Про це повідомляє "Укрінформ".

За словами міністра оборони країни Харджа Саджана, військова допомога включатиме в себе спеціальне обладнання для утилізації боєприпасів, сучасні аптечки, а також навчальні матеріали для поліції.

Очільник відомства нагадав, що канадська сторона постачає на оборонні потреби Україні тактичні системи комунікацій,окуляри нічного бачення та мобільний військовий шпиталь.

Саджан зазначив, що наступна партія призначена для того, щоб зменшити витрати українського уряду, а також забезпечити ЗСУ модернізованою технікою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що петицію про збільшення поставок зброї в Україну опублікували на офіційному ресурсі канадського парламенту. У документі зазначено, що оборонна допомога спрямована на боротьбу із російською агресію на Донбасі.