У Чорному морі зіткнулися російський дослідницький корабель "Лиман" і турецьке судно "Ашот-7". В результаті 15 моряків РФ пропали без вісти.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Судна зіткнулися в 40 кілометрах на північний захід від протоки Босфор. Російський корабель, який є частиною Чорноморського флоту РФ, отримав пробоїну.

У район події відправили кілька російських рятувальних суден. Крім того, на місце зіткнення вилетів літак Ан-26. На його борту знаходиться рятувальна група.

Турецькі ЗМІ пишуть, що вже вдалося врятувати 45 моряків. Поки не вдалося відшукати ще 15 російських військових. Їх продовжують шукати у відкритому морі. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих в результаті морської аварії немає.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, турецьке та російське судно зіткнулися біля берегів Туреччини близько полудня за московським часом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще