Жертвами теракту в петербурзькому метро стали 14 осіб.

Про це повідомляють місцеві видання, посилаючись на власні джерела.

Уточнюється, що в вагоні знаходяться 10 тіл загиблих. Їх зараз досліджують експерти-криміналісти. Ще двоє померли в Маріїнській лікарні. Повідомлялося, що їх привезли у стані клінічної смерті. Одна жінка померла, коли її везли до лікарні. Крім того, одне тіло привезли в морг на Катерининському проспекті.

Повідомляється, що характер травм загиблих і постраждалих вказує на те, що вибухівку начинили гайками і кульками з металу. Офіційно підтверджують смерть дев'яти осіб, серед яких одна дитина. Близько 50 людей отримали поранення.

Нагадаємо, 3 квітня на перегоні «Сінна площа» - «Технологічний інститут» близько 14:40 в одному з вагонів прогримів вибух.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Досить дивно, що користувач соціальної мережі Instagram Катерина Рубанова за сім годин до інциденту "попередила" росіян про теракт на своєму акаунті.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі з'явилося нове відео безпосередньо з місця вибуху в метро в Санкт-Петербурзі.