У російському Новокузнецьку 26-річна матір споювала свого 9-річного сина горілкою, самогоном та пивом, щоб той був у гарному гуморі.

За інформацією російських ЗМІ, правоохоронці дізнались про алкоголізм хлопчика випадково, коли він вкрав мобільний телефон. Спілкуючись із копами, маленький росіянин повідомив, що матір часто наливає йому "для веселощів".

Як виявилось, 26-річна жінка вперше напоїла сина горілкою рік тому. Своє рішення вона пояснила бажанням вилікувати дитину від застуди. Зрештою, росіянка помітила, що син стає веселішим від алкоголю, тож вирішила не зупиняти пияцтво.

Мешканку Новокузнецька засудили за статтею "Втягнення неповнолітнього у вчинення антигромадських дій". Вона, до слова, вже притягалась до кримінальної відповідальності. У сина діагностували алкогольну залежність та поставили його на облік. Вирішується питання щодо позбавлення жінки материнських прав.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у розвідці повідомили про повальний алкоголізм та наркоманію у рядах бойовиків на Донбасі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще