Колишню дружину президента Росії Володимира Путіна, Людмилу, помітили в аеропорту "Хітроу" в Лондоні.

Жінка прилетіла до столиці Туманного Альбіону не одна, а в компанії 39-річного бізнесмена Артура Очеретного, якого преса вже охрестила новим чоловіком Людмили.

Якийсь пильний земляк колишньої дружини Путіна на ім'я Анатолій зробив знімки пари і поділився ними з пресою.

За словами чоловіка, Людмила й Артур прилетіли разом рейсом "Аерофлоту" Лондон - Москва о 7 годині ранку 28 березня.

"Я побачив, що народ на когось озирається. Звичайно, стало цікаво. Спочатку із зони контролю вийшов стильно одягнений чоловік, що котив візок із кількома валізами. Поруч із ним йшла доглянута, строго одягнена жінка теж із величезним візком. Я впізнав у ній колишню дружину нашого президента. Людмила та її супутник попрямували до виходу з аеропорту, де їх, мабуть, чекав автомобіль", - розповів Анатолій.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Цікаво, що 29 березня новий обранець Людмили відзначив день народження. Можливо, саме з цього приводу пара і навідувалася до Лондону.

Нагадаємо, 59-річна Людмила вже 4 роки як не дружина Путіна. Вони розлучилися 6 червня 2013 року. Під час прямої лінії у квітні 2016 року господар Кремля зізнався, що зберіг із колишньою дружиною хороші відносини і підтримує зв'язок.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін погрожував Януковичу дезінтеграцією України.