Російський історик Юрій Фельштинський розповів, чим Росія відрізняється від СРСР і Північної Кореї.

За словами експерта, путінський режим характеризується відкритим кордоном - всі, хто не згоден з його ідеологією, вільні покинути країну. При цьому зруйнувати систему зсередини не представляється можливим.

Про це історик, який і сам колись утік до Штатів, повідав в інтерв'ю в ефірі радіо "Народна хвиля Чикаго".

Фельштинський вважає, що в Росії багато хто незадоволений політикою Путіна, однак вони ще не взяли Кремль штурмом тільки тому, що чудово розуміють, наскільки це марно.

Тому, свідомі росіяни вибирають більш простий шлях - виїжджають за кордон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це те, з чого виходить президент Володимир Путін. Що, у крайньому випадку, люди, які ну вже зовсім рішуче налаштовані проти режиму, який діє в Росії, зважаться швидше на від'їзд, ніж на штурм Кремля. Просто тому, що шансів перемогти нинішній уряд і систему нинішню в Росії зсередини досить мало. Вона реально серйозно контролюється ФСБ і силовими структурами. І в цьому сенсі Путін відчуває себе досить безпечно", - додав історик.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", пропагандист Кисельов похвалив Путіна за "реакцію" на протести.