Якщо Володимира Путіна загнати в кут, то він почне стріляти в народ, який виступає проти його режиму, і тоді всі рожеві казки закінчаться. При цьому, росіяни стріляти у відповідь не будуть.

Таку думку в ефірі однієї з радіостанцій РФ висловила російська журналістка Юлія Латиніна.

Як зазначила вона, в такій ситуації можна сподіватися лише на дві речі. Насамперед на те, що поки що Путін не вважає себе загнаним у кут, і тому, відповідно, обмежиться напівзаходами. Крім того, є ще один варіант: є ймовірність, що силовики, яким накажуть розстрілювати людей, задумаються, чи варто виконувати цей наказ.

"Досить імовірно, що омонівець задумається, чи стріляти в підлітка, який винен у тому, що хоче знати, за які заслуги фонд, що обслуговує палаци Медведєва, отримав 70 млрд рублів", — уточнила Латиніна.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", у соціальних мережах посміялися над Володимиром Путіним, якого здивувало що навіть школярі вийшли на антикорупційні протести.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, вчора, 2 квітня, в Москві відбулося кілька мітингів. Активістів масово затримували, в тому числі школярів.