Перша дружина екс-депутата Дениса Вороненкова, якого застрелили в центрі Києва, Юлія розпродає майно колишнього чоловіка. Нещодавно пішли з молотка елітні апартаменти в Москві.

Про це пише Politeka з посиланням на російські джерела.

Майже все майно вбитого депутата-втікача відійшло його колишній сім'ї в Росії. Вороненков залишив їм нерухомості на сотні мільйонів.

Нещодавно стало відомо, що квартиру в елітному ЖК "Будинок в Сокольниках" Юлія Вороненкова продала за 40 мільйонів рублів.

"Першою сім'ї Вороненкова залишилися ще кілька дорогих апартаментів і будинків на один мільярд рублів", - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Остання вдова екс-депутата залишилась практично без спадку. За інформацією ЗМІ, вона може претендувати лише на третину однієї з квартир у Москві.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, що Вороненко знав про Майдан, інформацію про це він отримав від співробітників "Беркута".