Головнокомандувач НАТО генерал Кертіс Скапарротті вимагає посилення для стримування агресії Росії в Європі.

Як передає The Hill, про це він сказав в комітеті Палати представників США. Вказується, що генерал наполягав на придбанні додаткового обладнання, збільшення чисельності військ, а також на розширення розвідувальних можливостей.

Він зазначив, що Альянс зараз має в своєму розпорядженні в Європі угруповання чисельністю 60 тисяч. Однак Скапарротті впевнений, що цього недостатньо. Бракує бронетанкових дивізій, впевнений командувач.

Військовий запевнив, що Кремль не тільки модернізує ядерний потенціал, але також використовує тактику залякування цією зброєю країн, розташованих по сусідству з Росією.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що переважна більшість в Сенаті США підтримала заявку Чорногорії на вступ в НАТО. Остаточне голосування по ратифікації членства Чорногорії в НАТО, яке погоджує верхня палата Конгресу, має відбутися вже на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще