Легендарний американський письменник Стівен Кінг, якого по праву називають справжнім королем жахів, у черговий раз обрушив шквал критики на президента США Дональда Трампа.

Письменник вважає, що державою керує людина з явними психічними розладами. Про це він не полінувався написати в своєму Twitter: "Твіти Трампа в його перші сто днів (на посаді президента, - ред.) Визначили чіткий портрет: він майже хрестоматійний приклад нарцисичного розладу особистості. Те, що цей хлопець тримає свій палець на ядерній кнопці, гірше за будь-яку страшну історію, яку я коли-небудь писав".

Це вже не перший раз, коли письменника дивують вчинки президента. Раніше він висміяв підозрілість Дональда Трампа, який заявив, що Барак Обама прослуховував його телефон.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що відома модель і телеведуча заявила, що змушена лікуватися через психічно ненормального президента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще