Модель і телеведуча Кріссі Тейген збирається продовжити курс лікування через ненормального президента Дональда Трампа.

"Так чертовски втомилася від цього психічно ненормального, некомпетентного президента і цієї катастрофічної адміністрації, що мені доведеться пройти інше лікування", - сказала Тейген, передають російські ЗМІ.

Також вона повідомила, що має намір поговорити з лікарем про підвищення дозування, щоб зрозуміти, чи допомагають їй ліки.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент США Дональд Трамп замість традиційної вечері з Асоціацією кореспондентів при Білому домі поїхав на мітинг своїх прихильників в штаті Пенсільванія. На мітингу Трамп погано відгукувався про працівників ЗМІ.

Варто відзначити, що щорічну вечерю з журналістами є традицією всіх американських лідерів з 1914 року. Трамп став першим президентом з 1921 року, який її порушив.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще