В ході акції протесту "Набрид", яку організував рух Михайла Ходорковського "Відкрита Росія", поліцейські затримали більше 100 осіб.

Як передають російські ЗМІ, найбільше затриманих в Тулі і Санкт-Петербурзі. У Москві обійшлося без затриманих. Протестуючі прийшли під Адміністрацію президента і вимагали, щоб Путін не балотувався на виборах в 2018 році.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 28 квітня в Києві на Майдані відбулася акція проти агресії Росії в Україні. Активісти вимагають: вивести з території України війська, техніку, найманців. Вивід повинен проходити під контролем ОБСЄ, роззброїти всі незаконні формування, відновити контроль над державним кордоном, звільнити Крим і Донбас.

Ця акція міжнародна, вона проходить вже четвертий раз. Організаторами виступила українська діаспора.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще