В Адміністрації президента Росії в телефонному режимі наказали губернаторам зібрати людей для мітингів, які повинні пройти проти тероризму.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в оточенні глави РФ. Протести заплановані на 8 квітня і їх повинні організувати у всіх великих містах країни. У розпорядженні вказується, що мітинги обов'язково необхідно провести там, де виступали проти корупції у владі.

Губернаторам, за словами джерела, наказали "зганяти туди весь народ". Організацію мітингів підтвердили в партії "Єдина Росія" і в декількох регіональних адміністраціях. Акції повинні проходити не під назвою "День гніву", а як скорботні заходи.

"Владі часто нарікають, що вона не поділяє горе народу, одна з цілей - довести, що це не так. Ніяких установок за чисельністю або гаслам нам не спускали, хоча зрозуміло, що людей менше звичайного бути не повинно", - пояснило джерело.

Акцент робитимуть на працівниках бюджетної сфери. Саме вони і стануть основною масовкою на акціях протестів. Орієнтовна чисельність мітингів повинна бути не меншою 4-4,5 тисяч людей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У КПРФ планували провести в Москві мітинги проти соціальної нерівності, але по команді готові будуть змінити гасла.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський політик пояснив, що президент РФ Володимир Путін доручив ФСБ організувати теракти в метро. Це йому необхідно було, щоб відволікти росіян від масових протестів в країні.