Весняний призов 2017 Криму - відбір солдатів на службу до Росії. Кримчани служитимуть в усіх регіонах держави.

Про це під час електоральної наради заявив міністр оборони Росії генерал армії Сергій Шойгу.

"Хочу почати з того, що завтра стартує чергова призовна кампанія, яка триватиме до 15 липня. Відповідно до указу президента Росії, планується призвати 142 тисячі осіб. Серед них - громадяни Республіки Крим і Севастополя, які з весни цього року проходитимуть військову службу у всіх куточках нашої країни", - сказав Шойгу і додав, що призовні коміссії і органи виконавчої влади повинні якомога серйозніше поставитися до поставленого завдання: пройти "конкурс" повинні призовники з бездоганними особистими справами і стійким психологічним станом.

Також Шойгу підкреслив важливість оперативної адаптації новобранців, тому слід з усією відповідальністю підійти до підбору керівників, щоб виключити можливість будь-яких правопорушень і захворювань солдатів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Путін дозволив Федеральній охоронній службі вилучати земельні ділянки нібито для "державних потреб".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще