Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розповів, як йому вдається налаштовуватися і готуватись до важливих переговорів.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу Esquire. Міністр розповів, що заспокоїться і привести думки до ладу йому допомагають спогади про російський футбольний клуб "Спартак".

"Я постійно думаю про" Спартак ", - наголосив глава зовнішньополітичного відомства.

Думки про московську футбольну команду, за його словами допомагають заспокоїтися в ті моменти, коли партнери по переговорах "не чують" міністерський посил.

Крім того російський міністр виявився великим шанувальником різних видів творчості. У музиці Лавров віддає перевагу таким напрямкам, як фолк і джаз. У поезії російський міністр цінує творчість Висоцького, Єсеніна і Блока.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Генсекретар ОБСЄ Ламберто Заньєр на зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим обговорив варіанти припинення конфлікту на Донбасі.