Автопарк президента Білорусі Олександра Лукашенка поповнився новим престижним автомобілем. В об'єктиви фото- і відеокамер потрапив німецький кросовер Audi Q7.

Про це повідомляє "Білоруський партизан". Автомобіль рухався в складі президентського кортежу.

Як видно з фотографії, в автопарку глави держави з'явився кросовер Audi Q7 передостаннього покоління. Модель німецький автоконцерн випускав протягом періоду 2005-2015 рр.

Викликає великий сумнів той факт, що позашляховик купували з пробігом. Найімовірніше, автомобіль простояв у президентському гаражі як мінімум два роки.

На новому авто Лукашенко приїхав 16 квітня в храм Преображення Господнього в місті Барань. Audi потрапила в кадри офіційної відеохроніки події. На транспортному засобі можна чітко розгледіти так звані президентські номери.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Німецька автокомпанія вже оновила модель Q7. Зараз ціни на новий автомобіль стартують із 53 тисяч євро. Найдорожчі версії можна купити і майже за 120 тисяч євро.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив спостерігачів НАТО з офіційним візитом відвідати країну.