Турецькі правоохоронці масово затримують учасників першотравневої демонстрації у Стамбулі. Сотні людей намагалися колоною пройти по площі Таксим, яку зі всіх боків оточили поліцейські.

Про це повідомляє AFP.

За даними очевидців у районі Шишли зібралися близько трьох сотень учасників мітингу, який згодом переріс у сутичку із копами.

Правоохоронцям довелося застосовувати сльозогінний газ для розгону натовпу.

Слід відзначити, що наприкінці минулого місяця рішенням МВС Туреччини першотравневу демонстрацію заборонили. Уряд вже кілька років поспіль намагається запобігти мітингам на площі Таксим, втім місцеві мешканці все одно збираються у центрі міста.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одного із учасників першотравневої демонстрації за напад на проукраїнського активіста у центрі Харкова затримали поліцейські.