Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв не забарився з коментарями щодо мітингів далекобійників, які проводяться в дагестанському місті Манасі.

Він навіть не особисто описав ситуацію з мітингами, а обмежився лише перепостом повідомлення іншого користувача соцмереж. Коментар був в такому дусі, що далекобійники самі «не можуть думати», а цим нібито користується російський опозиціонер Олексій Навальний.

Також на адресу учасників акції протестів посипалося безліч образ і різних неприємних висловів. У підсумку в коментарі звинувачують всіх, але тільки не представників російської влади, яка й ввела в дію податок «Платон».

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, озброєні бійці Росгвардіі і ОМОНу оточили далекобійників в дагестанському місті Манасі. На місці зібралося близько 200 силовиків, в розпорядженні яких є спецтехніка і БТР.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще