Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв почав розповідати про великі досягнення влади і поліпшення якості життя пересічного російського громадянина.

Про це він говорив, коли представляв звіт про роботу уряду перед депутатам Держдуми. Медведєв похвалився зростанням тривалості життя в країні. Цей показник, за його даними, за десятирічний період виріс на шість років і тепер росіяни живуть в середньому 72 роки.

Це досягнення він природно приписав собі і свої підопічним. Він скромно додав, що такий рівень тривалості життя став самим високим за всю історію країни.

Раніше, під час представлення урядового звіту перед нижньою палатою парламенту, Медведєв знову розповідав історії про користь міжнародних санкція для Росії. Саме вони, за його словами і падіння цін на нафту дозволять зробити російський народ щасливішим і найголовніше багатшими.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явився короткий відеоролик, які дуже точно і детально відображає всю багатогранність життя в Росії.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще