У Росії все прекрасно: квітучі міста, розвинена інфраструктура, якісне обслуговування комунальних служб. Все це є, але тільки за однієї умови: ні до чого не торкайтеся.

Російський опозиціонер Олексій Навальний показав на своїй сторінці в Facebook знаковий запис зі свого відеореєстратора: на перехресті стоїть напівсправний світлофор, який постійно блимає. Чоловік, що переходить дорогу, вирішив виправити ситуацію. Взявши палицю, яка валялася поруч (можемо припустити, що в минулому це була опора для світлофора), чоловік легенько стукає по ньому, щоб той припинив блимати.

Проходить секунда - і вже справний світлофор звалюється на проїжджу частину якраз біля машини знімаючого. У коментарях висловили різні думки з цього приводу: хтось упевнений, що це постановка, яку влаштував сам Навальний, хтось з іронією відзначає, що проблеми потрібно виправляти, а не знімати їх і виставляти на загальний огляд, а хтось не дивується зовсім: "о, рідне Кемерово".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, що після того, як в Кремлі вирішили відпустити Навального із СІЗО, опозиціонер попередив, що влаштує нові антикорупційні мітинги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще