Російський опозиціонер Олексій Навальний розкрив подробиці свого перебування у СІЗО.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Він зізнався, що єдине, чим справді варто займатися за гратами – перечитати ті книги, на які роками не вистачало часу.

"Раджу всім: смикніть за рукав поліцейського, або нагрубіть дільничому, вас закриють на десять діб – і читайте", - жартує Навальний.

Особисто його зацікавив твір, який вивчають на уроках літератури в кожній школі – сповнений символізму "Дон Кіхот".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Навальний згадує, що разом із ним сидів тільки один учасник мітингу, а більшість – вже раніше мали судимість: наприклад, близько 12 років за жорстоке вбивство.

"Багато тих, хто сидів. Їх за найменше правопорушення, за яке вас просто оштрафують, знову закривають не менше, ніж на добу. Дурна судова система, зовсім не справедлива", - скаржиться опозиціонер.

До СІЗО Навальний, як виявилося, потрапив уже шостий раз, тому зовсім не дивувався всьому, що відбувається.

"Головне правило – нікому не заважай і все буде добре. Я навіть дотримувався посту: кожного року ставлю перед собою завдання ні на кого не кричати, але в мене ще жодного разу не вийшло", - стверджує він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Навальний анонсував нові масові мітинги у більшості російських міст, які запланував на 12 червня.